Forum Legacy of Kain Poland Strona Główna  
 FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy •  Galerie   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 Nieskończona Pochodnia Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
oQo
Hylden


Dołączył: 24 Kwi 2013
Posty: 212 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Sob 13:56, 16 Lis 2013 Powrót do góry

Na tej stronie [link widoczny dla zalogowanych] pisze, że po wykorzystaniu pochodni do podpalenia wroga w SR1, można ją zapalić w ognisku, i w ten sposób korzystać z niej w nieskończoność. Przynajmniej tak zrozumiałem.

Wiem, że stronka stara, ale powstała, bodajże w 2001, więc 2 lata po premierze SR1. Informacje powinny być już sprawdzone, nie? Sprawdziłbym to sam, ale akurat nieszczęśliwie się złożyło, że nie mam na podorędziu jedynki, więc zwracam się teraz do elity forum i skromnego paladyna Very Happy o pomoc.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez oQo dnia Sob 13:57, 16 Lis 2013, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
kriss80858
Hylden


Dołączył: 22 Cze 2010
Posty: 183 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gdańsk

PostWysłany: Sob 14:19, 16 Lis 2013 Powrót do góry

W sensie, że o co chodzi? Jeśli o to, czy pochodnię da się ponownie zapalić, to tak - jest to prawda.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
oQo
Hylden


Dołączył: 24 Kwi 2013
Posty: 212 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Sob 14:44, 16 Lis 2013 Powrót do góry

Chodzi o to:

1. Zdejmujesz pochodnię ze ściany.

2. Znajdujesz wroga.

3. Walczysz z wrogiem (niech to będzie Dumahim), aż do jego ogłuszenia.

4. Podpalasz wroga pochodnią.

5. Znajdujesz ognisko.

6. Podpalasz pochodnię w ognisku.

7. Powtarzasz punkty 2-6, aż do utraty ostatniej komórki nerwowej Very Happy

A propos pochodni. Czy jest możliwość podpalenia jej za pomocą glyph'u ognia?


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez oQo dnia Sob 14:44, 16 Lis 2013, w całości zmieniany 2 razy
Zobacz profil autora
kriss80858
Hylden


Dołączył: 22 Cze 2010
Posty: 183 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gdańsk

PostWysłany: Sob 15:06, 16 Lis 2013 Powrót do góry

Niestety, nie można przez całą grę używać tej samej pochodni. Razz

W SR2 pochodnia była jednorazowego użytku.

I nie, nie da się jej podpalić glyphem ognia.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
oQo
Hylden


Dołączył: 24 Kwi 2013
Posty: 212 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Nie 15:02, 17 Lis 2013 Powrót do góry

No! W końcu mam SR1. Mogę już wszystko ładnie posprawdzać Very Happy


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)